vineri, 6 mai 2011

Another elf review ...




Buna...acum cateva zile mi-a ajun coletul de la elf si abia asteptam sa testez produsele.Acum am o parere despre ele.


1.Bronzer(Golden Bronzer)
2.Pudra „High Definition”
3.Spray Fixare Machiaj
4.Pensula Pentru Pudra
5.Pensula Mixta
6.Pensula Pentru Ochi „defining Eye”
7.Fard De Obraz(shy)
8.Discuri Cu Solutie Pentru Indepartarea Lacului De Unghii
9.Primer
10.Creion De Ochi – Efect Glitter (Grassy Green)



1.Ce spun cei de la elf:Ofera un aspect sanatos, da stralucire si poate fi folosit tot anul! Pudra usoara si delicata ofera nuanta exacta de care aveti nevoie. Amestecati toate cele 4 nuante pentru a obtine un amestec perfect, sau alegeti culoarea sau culorile pe care le doriti, amestecati, potriviti si aplicati.Golden Bronzer-  nuanta iluminatoare,  subtila si radianta.  Ideala pentru sezonul de vara sau pe tot parcursul anului.

Parerea mea:E un bronzer bun,sidefat si poate avea mai multe intrebuintari atat cat pentru a ne contura fata sau de a ne aplica un highlight.
2.Ce spun cei de la elf:Aceasta pudra creaza un efect „soft focus” pentru ten. Acopera ridurile fine si imperfectiunile pentru obtinerea unui ten radiant. Pudra incredibil de usoara si invizibila este potrivita pentru un machiaj profesional sau pentru unul care poate fi purtat in fiecare zi.
Parerea mea:Ofera un aspect matasos tenului si nu il incarca dar ambalajul este o problema...se imprastie foarte usor:(
3. Ce spun cei de la elf :Ati dori sa aveti un produs pentru machiaj asa cum este fixativul pentru par? Ei bine... pastrati-va machiajul la fel pe intreaga perioada a zilei cu un produs miraculos si invizibil, noul nostru spray pulverizator pentru fixarea machiajului. Acesta revigoreaza , hidrateaza si netezeste tenul cu ajutorul unor ingrediente cum ar fi aloe, ceai verde, castravete si vitamina A, C & E. Formula usoara, care nu contine alcool imbunatateste machiajul si il ajuta sa ramana la fel de intens.
Parerea mea:Miroase destul de rau, si forte important ! folositi mascara waterproof daca il folositi astfel puteti evita sa vi se strice machiajul.
4. Ce spun cei de la elf: Aceasta noua pensula anti-bacteriana cu peri sintetici de Taklon este mai moale, absoarbe mai bine si poate fi folosita cu produse umede sau uscate. Fii un makeup artist profesionist si creaza un look fara imperfectiuni cu aceasta pensula e.l.f. studio!
Parerea mea:O ador...e asa de moale si aplica bine budra sunt foarte multumita de ea.
5. Ce spun cei de la elf: Aceasta pensula unica 3 in 1 permite o aplicare cu precizie a blush-ului, pudrei bronzante si a oricaror alte pudre. Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect.
Parerea mea:E cam aspra dar isi face treaba.
6. Ce spun cei de la elf: Perii matasosi ofera contur in pliurile pleoapei sau chiar sub spranceana pentru un plus de culoare. Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect.
Parerea mea:E ideala pentru creat umbre.E moale si nu ii cad perii si pentru 8 lei e un produs foarte bun.O recomand.
7.Ce spun cei de la elf: Acest pigment rafinat si delicat da stralucire pometilor si un aspect sanatos. Contine agenti de texturizare, face pielea fina la atingere si minimizeaza porii. INSTRUCTIUNI Deschideti usor cu degetul capacul.  Pentru aplicare, luati blush pe pensula, scuturati excesul de pe aceasta si aplicati pe pometi.
Parerea mea: Coloreaza bine si nu e nevoie decat de o atingere usoara cu pensula pentru o culoare superba.
8. Ce spun cei de la elf: Acesti buretei indeparteaza repede si usor lacul de unghii, fara a intinde oja, asa cum se intampla in cazul dizolvantului normal Aroma de citrice si formula usoara lasa unghiile proaspete si netede.
Parerea mea:Cura bine si are un miros placut dar sunt doar 18 bucati in cutiuta ceea ce nu e tocmai un +
9.  Ce spun cei de la elf: Fardul de ochi va avea un aspect mai fin, se va pastra timp indelungat pe pleoape si nu se va aduna in pliul ochiului. Culoarea ultra-nude creste longevitatea nuantei fardului de ochi. Formula usoara se absoarbe rapid în piele, oferind o senzatie confortabila.
Parerea mea:Am auzit multe despre acest produs si am vrut de mult timp sa il achizitionez si isi merita toti banii sunt foarte multumita de el.Fardul imi sta pe pleape mult timp.
10. Ce spun cei de la elf: Ofera un efect de luminozitate. Formula usoara ajuta la aplicarea cu usurinta a culorii in zona delicate a ochilor. Alege dintr-un set de 9 nuante delicioase, esentiale pentru a oferi intensitate, definire si o luminozitate speciala ochilor, pentru a crea un loog “glamourous”! Creionul include si un capac cu ascutitoare.
Parerea mea: E un verde frumos,are o textura cremoasa,se aplica usor dar pacat ca are sclipici.

Bye:-h

4 comentarii:

  1. foarte frumos review-ul tau si bine scris. multumim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador pensulele elf si pretul e foarte bun, sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna sparyul de fixare ..fixeaza si mentine bine machiajul?

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm...eu nu il aplic pe toata fata.In schimb fixeaza sclipiciul foarte bine :* si tine aproape toata ziua

    RăspundețiȘtergere