sâmbătă, 28 mai 2011

♡ May Favorites

Hei:* ca in fiecare luna voi face un Tag cu Preferatele Lunii:P.Sunt produsele pe care le-am folosit cel mai des in luna mai sau pe care le-am descoperit in aceasta luna.Sper sa va placa.



♡ Astea sunt produsele mele preferate din luna mai:
♡ Anew crema cu spf 50:Vara este esential sa folosim o crema cu protectie solara pentru a ne proteja de radiatile solare si de ce nu pentru a avea un bronz uniform si frumos.Eu mi-am luat aceasta crema fiindca are factor de protectie mare,sunt foarte multumita de ea.
♡ Mastile de la planet spa:Luna asta am folosit mult aceste masti si imi plac foarte mult.Imi curata fata foarte bine si o lasa foarte catifelata.
♡ Tonerul de la Avon solutions:Il folosesc inainte de a aplica fondul de ten si curata foarte bine pielea pregatind-o pentru machiaj.
♡ Demachiant Avon:Imi place cum imi curata merfect fata si o si hidrateaza in acelasi timp.E foarte bun si are si un pret accesibil tuturor merita incercat.


♡ Luna aceasta am folosit foarte mult fondul de ten de la Maybelline,il aveam de mai mult timp insa luna aceasta am inceput sa il folosesc zilnic.Imi place ca imi da un aspect mai aerat tenului si nu il incarca.E foarte bun daca ai tenul uleios ( ca si mine).Singurul minus ar fi cantitatea da in rest e perfect cu siguranta o sa il cumpar din nou.

♡ Corector Avon:Imi acopera bine cearcanele si nu se aduna sub ochi.
♡ Rimer Oriflame:Acest rimel e superb,imi da volum genelor si le alungeste fara sa le incarce.Il ador.
♡ Rimel transparent Color trend:Il folosesc pentru sprancene si cred ca o sa fie in fiecare luna favoritul meu.
♡ Creion pentru sprancene: Am inceput sa il folosesc tot luna asta dupa o anumita pauza,e foarte bun si nu da un aspect exagerat sprancenelor daca stii cum sa il aplici.Mie personal imi place foarte mult.
♡ Trusa de farduri avon:In ultima vreme mi-au placut foarte mult look-urile mai naturale si cum nu puteam sa imi iau cu mine la scoala paletele foarte grele am gasit trusa asta care are 4 culori naturale.Fardurile sunt foarte  pigmentate si rezista destul de mult pe ochi.


♡ Balsam de buze Avon:e foare bun,eu am o problema cu balsamurile de buze trebuie sa stea cat mai mult pe buze si sa hidrateze bine.Acest balsam face amandoua lucruri.
♡ Avon color rich (soft pink):E o nuanta frumoasa de pink,ideal pentru vara.
♡ Luciu de buze giordani gold:Miroase a bomboane,ce poate fi ma dragut? e o nuanta de roz deschis dar pe buzele mele e ca un nude.Imi place foarte mult.
♡ Luciu de buze Rimel London:Cel mai mult la acest luciu imi place ca rezista mult timp pe buze si culoare intensa.

♡ Ser pentru varfuri deteriorate Avon:Eu am parul cum bine stiti deteriorat din cauza numeroaselor decolorari si schimbari de culori.Acest ser imi face parul foarte moale si imi ii da luciu.Imi place foarte mult.
♡ Cum am mai spus ;;) Ador aceasta masca.Cand o folosesc simt ca parul meu e mai sanatos si mai puternic.Imi face parul foarte moale si il descurca foarte bine.
♡ Am parfumul asta de ceva luni si nu prea l-am mai folosit dar luna asta am vrut ceva cu aroma de mosc si acest parfum e ideal pentru zilele cand vrei sa te simti sofisticata.Persista foarte bine.
♡ Oja Avon:Vara asta se poarta culorile vii si lacul asta este ideal pentru vara.E o nuanta de lila superba.


Sper sa va placa acest articol ♡ Xoxo

7 comentarii:

  1. Frumoase favorite ! Imi plac mult postarile tale ! Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  2. masca aia e iubita de toata lumea...nu am auzit pe absolut nimeni sa fie nemultumit de ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Miu Miu:Nici eu nu am auzit nicmic rau daca e iubita de toata lumea inseamna ca e buna si ca le place tuturor.Nush;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce de-a bunatati acolo.Le vreau si euuuuuuu:(

    RăspundețiȘtergere
  5. O multime de produse super!
    Am si eu oja asta.AM si o postare cu ea

    http://ela-s-thoughts.blogspot.com/2011/04/sophisticated-lavender.html

    ;)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. masca si uleiul de par chiar sunt foarte bune:X:X

    RăspundețiȘtergere