luni, 9 mai 2011

Produse necesare pentru un make-up perfect

Hei,astazi m-am gandit sa fac o lista cu produse necesare pentru un machiaj perfect,NU !!! ma refer la strict aceste produse pe care le am eu ci la care va priesc,le aveti,etc...


FATA:  Pentru inceput trebuie sa ne hidratam tenul si sa il tonifiem.Acest lucru e foarte important daca vrem sa avem un machiaj reusit.Eu am tenul uleios si de aceea folosesc cremele si tonerul din gama optimals cu efect de matifiere de la oriflame,ele au rolul de a reduce extractul de sebum si de a lasa pielea moale si catifelata.Lasati cremele sa intre in piele si apoi ca sa avem un machiaj de durata folosim un primer pentru fara,al meu e de la oriflame si e destul de bun.Fondul de ten este foarte important si trebuie ales in functie de tipul de ten pe care il aveti.Daca aveti tenu uleios incercati fondul de ten de la revlon,e uimitor.Prntru a fixa fondul de ten folosim o pudra,eu o am pe cea de la avon cu minerale si nu prea imi place deoarece mi-am gresit nuanta :)) dar nici consistenta nu e prea buna,nu o recomand.Daca aveti undele defecte (cearcane,cosuri) folositi un corector pentru a le masca.Eu prefer perlele pronzante/iluminatoare in locul blush-ului depinde de fiecare.Iluminatorul este o buna modalitatea de a pune in valoare anumite zone ale fetei pentru a crea un efect de prospetime.
OCHI:Foarte important e sa folosim un primer pentru ochi pentru a fixa fardul pe pleoapa mai mult timp.Eu il folosesc pe cel de la Elf,e foarte bun.Ca farduri eu folosesc aceasta paleta de la Costal Essence cu 88 de nuante.E foarte buna si accesibila ca pret,ganditi-va cat dati pe o paleta de la avon cu 4 culori ... in jur de 22 de lei iar paleta asta are 88 si costa 120 de lei...deci e o buna investitie.Si rimelul are un rol important,defineste machiajul ochilor.Creionul dermatograf trebuie ales bine daca nu vrem sa avem surprize neplacute sa se intinda.Creionul alb este important daca vrei sa ai un machiaj fresh.Si in cele din urma  tusul. 
SPRANCENE:Pentru ca un machiaj sa fie reusit rebuie sa ne fixam sprancenele,eu folosesc un rimel transparent de la avon.Daca nu aveti forma  pe care o vreti puteti contura cu putin fard negru.
BUZE:Pentru ca rujul sa ramana un timp indelungat pe buze folositi un creion pentru buze.Rujul este necesar pentru un machiaj perfect,aici depinde de preferintele fiecaruia.


Sper ca va placut,pupici.

3 comentarii:

  1. poti sa faci un review despre ce pensule trebuie sa avem pentru inceput teroooog;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @kitty:Asta aveam in gand pentru urmatorul review:)):X

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place paleta :X:Xsper ca in curand sa mi-o achizitionez si eu.te pup

    RăspundețiȘtergere