miercuri, 8 iunie 2011

Care sunt produsele voastre preferate? ♥

Heii,stiu ca in ultima vreme nu am postat prea multe articole dar am foast foarte ocupata cu scoala :( dar promit ca o sa revin foarte curand cu mult postari interesante.Pana atunci va invit sa va spuneti opinia in legatura cu cele mai bune produse care va plac foarte mult.Imi place sa vad preferintele altor persoane :P

Pupici si ne auzim in curand....Raspunde-ti la intrebare va rog mult ;;)

4 comentarii:

  1. Mi-e dor de tineeee !! Suna ciudat?
    Vreau sa vad mai multe postariii :)) !
    Tiam dat add dar nu mi-ai dat acc pe mess:-<:))
    Zici ca te agat pe aici :>

    RăspundețiȘtergere
  2. complexion perfection de la elf e unul din produsele mele preferate...si...iluminatorul high beam dl benefit.pupici..mai scriu knd m mai gandesc al altele;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim00:44

    Hey!Sorry si pentru absenta mea ca sunt ocupata cu examenele,nu am mai avut timp mai de nimic si blogul asta cu figurile lui.Am schimbat adresa,nu mai este leyacreations ci http://amberlyns-blog.blogspot.com dar oricum nu am sa il mai tin mult.Dupa examenul de sambata promit sa imi fac timp pentru a va pune niste intrebari despre blog ca sa postez pe blogul meu.
    Ca sa ma incadres si eu in cerintele tale,intr-adevar,trusa Complexion Perfection de la e.l.f. este foarte buna,la fel ca si seretelele impotriva luciului.Si mai este un concealer de la Maybelline parca mi se parea super,acoperea orice:cosuri,cearcane...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt indragostita pur si simplu de crema de galbenele!O folosesc zilnic pentru a-mi hidrata pielea si pentru orice afectiune a pielii pentru ca este un bun "medicament".
    De asemenea,imi place creionul alb de la Laval,Pearl Eye Shader,pe care il folosesc atat ca creion cat si ca baza pentru farduri,fiind cremos.
    Parfumul Chason d`Eau este unul dintre favoritele mele.Miroase atat de bine!!!
    Am un baton de la Avon care se poate folosi drept fard de pleoape,drept bronzer,drept ruj.Este mi-nu-nat!Habar nu am insa cum se numeste.O sa ii fac poze si o sa scriu despre el pe blog.
    Ar mai fi o groaza de produse dar astea imi vin in minte acum.

    RăspundețiȘtergere