sâmbătă, 11 iunie 2011

Most used lip products ♥ + O intrebare

 ♥ stiu stiu nu am mai postat de aproximativ doua saptamani ceva despre cosmetice :( acum e timpul sa ma revansez cu multe multe postari.M-am gandit sa fac un TAG cu produsele pentru buze care le folosesc cel mai mult;;) sper sa va placa.


♥Si vroiam sa va intreb ce parere aveti daca a-si posta tot pe blogul acesta celalalte postari pe care le am pe celalalt blog?cum bine stiti am un micut proiect prin care vreau sa ajut toti oamenii care au nevoie de un sfat,de o vorba buna.Clik aici daca nu stiti despre ce este vorba.

♥ Acum revenid la tag:


Sunt multe rujuri care imi plac in afara de acestea dar pe care nu prea le folosesc si am decis sa vorbesc in special de cele care le folosesc zilnic.Primul este un ruj de la Color trend care are o textura foarte frumoasa si e intr-o culoare destul de nude.Apoi mai am tot un ruj de la color trent o nuanta foarte nude care imi place mult.Mai am inca trei rujuri preferate de la Avon toate in nuante de roz ;;):x apoi am doua rujuri de la seventeen primul nude iar al doilea hot pink.Apoi rujurile de la oriflame cu trei straturi pe care le ador:x sunt cred rujurile mele preferate.Imi place rujul de la Elf e o nuanta frumoasa si persista destul de bine pe buze.Inca patru rujuri de la Oriflame in nuante foarte cute:x si in ultimul rand un balsam de buze de la Anew.Le folosesc in functie de starea de sprit.App nu fac reclama la niciun produs e doar opinia mea personala si toate produsele au fost achizitionate de mine.

Le ador pe toate,fiecare dintre ele se asorteaza bine cu un ruj de mai sus:))

♥ Sper ca va placut tag-ul,spuneti-mi mai jos parerea voastra(daca vreti):

5 comentarii:

  1. cate aiii ;;) !!
    deci eu am o problema :|
    Nu pot sa te adaug , iar nu mi-ai dat add[-x
    dami tu add te rog !! pitikss

    imi plac produsele talee:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoase sunt:X cred ca este o idee buna de a muta totul de pe celalalt blog pe acesta pentru a fi mai simplu si pentru tine si pentru noi:)

    RăspundețiȘtergere
  3. ar fi interesant sa postezi ce ai acolo..pe blogul asta..pana la urma e blogul tau si postezi ce vrei tu pe el..
    am citit cateva chestii de pe celalalt si mi s-a parut interesant. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. preferatul meu acum este http://www.aoro.ro/cosmetice/mary-kay/mary-kay-creme-lipstick-ruj-no-mocha-freezelipstick-36-g/ ador nuanta asta pe care nu prea am mai gasito la un alt produs...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut eu acolo cateva rujulete si lipgloss-uri cu care mi-ar sta si mie bine ;;)
    Sunt super toate!
    Niciodata nu sunt suficiente rujuri si pantofi in casa unei domnisoare/doamne :))

    RăspundețiȘtergere