vineri, 3 iunie 2011

My skin care routine + One Crap product

Heiii:* astazi am decis sa va vorbesc despre produsele mele de ingrijire a fetei.Stiim cat de important este pentru noi fetele sa avem tenul cat mai frumos lipsit de imperfectiuni de aceea trebuie sa stim sa avem grija de el.Dar cel mai important lucru poate produsele functioneaza pentru o alta persoana si pentru voi nu are nici un efect de aceea trebuie sa ne informam cand cumparam un produs pentru fata.So let's start;;)


Acestea sunt produsele care le folosesc cel mai des ;;)

O sa incep cu gama de ingrijire a fetei de la Oriflame:Cel mai mult din aceasta gama imi place crema abraziva care imi curata foarte fine fata lasand-o foarte fina apoi dupa ce am folosit crema abraziva folosesc o masca tot din aceiasi gama si dupa un ser.Este foarte buna aceasta gama cel putin pentru mine isi face efectul.

Mastile pentru fata de la Planet Spa:Imi plac foarte mult si le folosesc cam de 2 ori pe saptamana si cand am nevoie ca tenul meu sa fie frumos si fin.Toate patru sunt foarte bune dar cel mai mult imi place cea mov cu lavanda,cand o aplic ma relaxeaza foarte mult.

Cutiuta cu minuni:Eu o folosesc mai mult ca balsam de buze dar uneori mi se usuca foarte rau tenul si aceasta crema minune ma ajuta foarte mult sa nu mi se crape pielea.

Cremele matifiante de la oriflame:Stiu ca am vorbit mult despre aceste creme dar cum bine stiti am tenul uleios si aceste creme me ajuta sa nu mai am asa mult exces de sebum.

Apoi crema cu vitamine de la Avon care:O folosesc zilnic inainte de a-mi aplica fondul de ten,imi hidrateaza cat este nevoie tenul fara sa il incerce si sa il faca uleios.

Crema cu SPF 50 Anew:Cum a venit vara trebuie sa ne protejam tenul impotriva radiatiilor solare si eu am ales crema aceasta care face exact ceea ce trebuie.Imi place mult.

Tratament pentru impuritati (nu mai stiu daca asa e denumirea) dar e un produs care te ajuta sa scapi de impuritatile de pe fata (cum ar fi corji,piele moarte)  inainte de a aplica fondul de tem.

Toner Solutions:E un toner obisnuit,nimic special...

Si Lapte Doina:Stiu ca il folosea mama cand eram eu mica si acum am inceput si eu sa il folosesc.Sunt foarte multumita de acest produs,imi hidrateaza super fata si e si un bun demachiant.

Acum sa trecem la un produs care mi-a dezamagit asteptarile:
Este vorba de tratamentul pentru cearcane de la solutions,care pentru mine nu face nimic.Am cearcanele la fel,e o mare dezamagire deoarece ma asteptam sa fie foarte bun.

Pupici:* sa fiti iubite>:D<

5 comentarii:

  1. Ai o groaza de produse ! Eu pe vremea asta folosesc foarte rar altceva in afara de demachiant si crema...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer eu nu prea folosesc cremele de la Avon:-s Mi se pare ca nu au niciun efect.
    Ai o colectie impresionanta:)):*
    Te pup:d

    RăspundețiȘtergere
  3. cate produse foilosesti pt fata!!!si eu credeam ca folosesc multe:-s

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vrut sa incerc si eu pe cel pentru cearcane, bine ca nu l-am cumparat :) Ai un award la mine pe blog http://ale-fashion-xo.blogspot.com/2011/06/blogger-luxury-award.html :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am cearcane si orice produs impotriva lor ma intereseaza.Bine ca am citit aici ca poate imi luam acest podus si iroseam banii.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere