sâmbătă, 16 iulie 2011

Favoritele ♥ lunii iunie si iulie

Heei,doamne a trecut atata timp de cand nu am mai postat nimic dar am fost foarte ocupata:(.Am atatea lucruri noi sa va spun dar asta voi face pe parcurs;;).In ultimile luni am incercat sa folosesc produsele pe care le am si sa nu imi mai cumpar altele dar nu m-am putut abtine si mi-am mai luat cateva produse;;).



♥ Cum e vara am inceput sa renunt la fondul de ten si am putine produse de make-up deoarece vara adopt un look cat mai simplu.Imi place foarte mult pudra de la ELF,o am de ceva timp dar acum am inceput sa o folosesc.arata superb pe o piele bronzata.
♥ Inca un produs de la ELF care imi place foarte mult este corectorul care este ok dar cel mai mult imi place pensula pe care o are la celalalt capat seamana cu o pensula de la Pupa si este de foarte buna calitate si e foarte accesibila orcui.
♥ Am folosit iluminatorul de la ELF pentru pleoape si e foarte dragut pentru un look de vara si nu se duce de pe pleapa in contact cu apa dar trebuie aplicat foarte putin si obligatoriu un primer ca sa nu se formeze aceea linie inestetica pe pleoapa.
♥ Am vrut sa termin acest rimel de la oriflame si e destul de bun,imi place cum imi separa genele.
♥Apoi am folosit un fard de la oriflame de culoara bronzului care e foarte cute pentru vara.Imi place foarte mult rujul acesta de la Avon e o nuanta foarte draguta de roz care nu e stridenta e nuanta perfecta de roz.
♥Ca tot e foarte cald afara am vrut sa folosesc un luciu de buze cu menta si l-am ales pe acesta de la oriflame care nu mi se pare ca da volum buzelor dar vara e absolut super.
♥Tusul gel de la Oriflame e foarte potrivit pentru vara deoarece nu se intinde peste tot.
♥Ca produse pentru corp am folosit gelul de dus cu cocos care imi place foarte mult cum miroase,ador aroma de cocos este ca un fel de signature pentru mine:x.
♥Imi place sapul acesta de la oriflame este super si imi hidrateaza bine pielea,e super si am folosit multe.
♥Vara simt ca pielea mea are nevoie de mai multa hidratare ca de obicei si am inceput sa refolosesc untul de corp de la Planet spa care isi face treaba dar mirosul nu e tocmai preferatul meu.
♥Ca parfum am inceput sa il folosesc pe acesta cu peach :x este super cute si miroase fantastic.Cum sa nu iti placa?
♥Pentru unghii am folosit crema calda pentru cuticule de la Avon si pot sa spun ca am descoperit beneficiile manichiurii facute home,imi lasa cuticulele de parca as fi fost la salon.Mi-am luat doua lacuri care sa arate bine cand esti bronzata si pot sa spun ca sunt foarte incantata de ojele acestea de la farmasi,sunt de foarte buna calitate si rezista destul de mult pe unghii cam o doua saptamani.Am  folosit si dischetele cu acetona de la ELF si mi-au placut foarte mult deoare nu au acel miros neplacut specific acetonei si curata destul de bine,cu o discheta mi-am curatat toate unghiile de la maini.
♥Pensula mea favorita este F80 de la Sigma pe care o folosesc pentru a aplica fondul de ten in curand puteti castiga si voi un so stay tuned;;).

♥XO.

5 comentarii: