duminică, 17 iulie 2011

Make-up travel bag ♥ Travel Series Part.1

Hey girls,am decis sa fac o serie de articole cu ce imi iau eu atunci cand plec in vacanta.O sa incep cu my make-up bag deoarece multe persoane sunt pasionate de cosmetice.Atunci cand plec in vacanta incerc sa nu imi iau produse foarte scumpe deoarece le pierd sau se strica pe drum si de aceea incerc sa iau produsele cele mai bune care nu sunt scumpe.


Am ales acest portfard de la Avon deoarece este foarte incapator.
 Cam asa arata portfardul meu...;;)
 Mi-am pus toate pensulele in acest saculet,mi se pare foarte cute:p
 Aici am toate pensulele de care am nevoie:
♥ pentru fond de ten ( Sigma F80)
♥ pentru pudra (Efl flat top kabuki)
♥ pentru contur ( Elf)
♥ o pensula kabuki(Elf)
♥ diverse pensule pentru ochi(Orilfame,Avon,Elf)
 Acestea sunt toate produsele pe care le iau cu mine atunci cand plec intr-o vacanta:
 Face ♥  fdt de la revlon si cel de la maybelline new york,am facut cateva review-uri despre aceste fonduri de ten le gasiti in postarile mai vechi:P.Bronzer/Blush:Elf golden bronzer,elf blush- flirt ,Elf bronzer-luminace.Powder:Elf HD powder.Corector: Elf-honey si paleta corectoare de la oriflame.Sry pt eyeliner :)).

Lips ♥ 2 balsamuri de buze(Avon si Nivea),ruj Savannah,GG( lusturos pink),Seventeen(metal shine),Avon(soft pink),Oriflame(love nude),Oriflame(Amazing peach),Luciu de buze Avon(Honey delight),Luciu de buze Avon(juicy cerry),Luciu de buze sephora.
 ♥ Eye: mascara waterproof si mascara normala,diverse eyelinere,un fard de pleape de la oriflame,primer-ul de la Elf,corectorul de la Elf,un creion alb si unul verde,gelul pentru sprancene Avon si Creionul dermatograf de la Oriflame.In ultimele luni am inceput sa folosesc iluminatoarele de la Elf ca farduri si imi plac foarte mult.Apoi trusa pentru sprancene de la oriflame :x un clestisor pentru sprancene si un gel eyeliner care persista mai mult timp pe pleoapa.
Ps:Daca aveti vre-un produs preferat spuneti-mi si mie,va voi fi foarte recunoscatoare ♥ Xo

5 comentarii:

  1. Daaa,imi place la nebunie tusul de la oriflame...erzista muuult fata de altele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place rimelul supershock ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Primerul de la Elf e super!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Mie mi-a placut mult fondul de ten de la maibelline. In rest, majoritatea produselor mele de make-up sunt de la elf, sunt foarte bune avad in vedere raportul calitate pret. Incearca si bronzerul in varianta sun kissed, mie mi se pare demential ca blush.

    RăspundețiȘtergere
  5. revlon colorstay:x...pur si simplu il ador:d...

    RăspundețiȘtergere