luni, 18 iulie 2011

Skin,body and hair products ♥ Travel Series part.2

I'm back with another travel series:*,de data aceasta am ales sa va vorbesc despre produsele de ingrijire care le iau cu mine atunci cand calatoresc...hope you liked.

♥ Face: Cum bine stiti,eu am tenul destul de uleios si de aceea imi iau si in vacanta cremele matifiante si tonerul ,in vacanta trebuie sa ne simtim cat mai bine si nu trebuie sa ne face griji pentru nimic asa ca trebuie sa luam in considerare toate produsele care ne fac ziua mai frumoasa.Cel mai important cand pleci undeva vara nu trebuie sa uiti crema cu SPF,nu vrei cand te intorci sa vii toata rosie si plina de arsuri.Si bineinteles demachiantul care cred ca fiecare dintre noi ii ia cu ea in vacanta:P
♥ Body:Eu cand merg intr-o vacanta imi iau multe lotiuni pentru corp,nu stiu de ce dar imi iau:)) dar cele mai importante sunt lotiunea cu protectie solara si lotiunea de dupa plaja.Si produse obisnuite cum ar fi un gel de dus un exfoliant,un deodorant;)
♥ Hair:Pentru par imi iau produsele mele preferate si un ser termoprotector,sa imi protezej parul de razele nocive ale soarelui.
XO. 

4 comentarii:

  1. Se pare ca avem foarte multe produse in comun! M-ar interesa sa le faci un review cremelor de fata de la Oriflame daca vrei:D. Cu lotiunea tonica cum te impaci? Eu am gelul de curatare si e foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Ionny:Am sa fac un review despre cremele de la oriflame.Lotiunea e destul de buna,isi face treaba:P

    RăspundețiȘtergere
  3. da iei ceva produse nu te joci :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Gelul de dus de la Oriflame l-am avut si eu.Miroase mmm!

    RăspundețiȘtergere