luni, 28 noiembrie 2011

Cele mai rele produse ELF !!!!

Daca ieri am vorbit despre cele mai bune aici acum a venit timpul sa va spun si ceva despre produsele care nu mi-au placut deloc de la ELF.E doar parerea mea poate voi nu aveti aceiasi parere.
1.Spray Fixare Machiaj:L-am folosit cam o saptamana si am abservat ca mai mult rau imi facea.Il aplicam dupa ce mahiajul era complet si mi se scurgea si rimelul,pe fata zici ca aveam pete ca imi stergea pudra si cel mai important imi stralucea fata de la el.Nu stiu,e un produs oribil nu l-as mai cumpara niciodata si nici nu l-as recomanda nimanui.
2.Ruj Esential Elf:La inceput mi-a placut apoi am observat ca imi usuca buzele:| si nu l-am mai folosit dupa.Nici mirosul nu e prea stralucit.
3,4.Crema Iluminatoare:Daca nu stii sa o folosesti arata oribil,iar ca baza pentru farduri iarasi e oribila.Se strange indiferrent de primer si farduri.Dupa experienta cu aceste iluminatoare am inceput sa le ador pe cele fard:)).
5.Creion de Buze:Nu imi place ca nu se observa pe buze si se duce imediat.
6.Corectorul din gama Studio: Se aduna sub ochi,l-am folosit cam o luna.Credeam ca e fondul de ten dar intr-o zi m-am dat doar cu corector si se aduna foarte nult.Si e si foarte dur,te poti rani in zona ochilor.
7.Blush Esential:Nu imi place ambalajul,produsul fiind foarte prafos si ambalajul rau va dati seama ce iese:)).Si culoarea nu se observa pe pielea mea.
8.Ar mai fi pudra si crema nuantatoare din gama esential pe care nici nu le mai am,asa de bune au fost ca au sfarsit aruncate.
9.Creionul tratament pentru ten:Miroase oribil si nu are niciun efect.Bani irositi degeaba.
10.Tratament si fixare pentru sprancene din gama studio care zicea ca e dark dar mai degraba era un saten,eu fiind bruneta nu se potrivea.
Elf are produse bune,nu am ce comenta dar si unele foarte rele.Sper ca va ajutat postarea mea,Pupicii:*

7 comentarii:

  1. din astea am doar rujul [again:))] in alta nuanta, dar eu nu am observat nimic, e chiar printre preferatele mele, avand o culoare faina.
    singurul - ar fi ca se duce cam repede:(

    RăspundețiȘtergere
  2. @morphine:da...chiar foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu ador rujul...si crema iluminatoare in nuanta luminance...sutn dependenta de ea..o folosesc ca baza pentru fard si chiar nu se strange in pleoape..depinde probabil de tenul fiecareia

    RăspundețiȘtergere
  4. @bondarica:da,am folosit diferite primere da rezultatul a fost la fel

    RăspundețiȘtergere
  5. :) ce bine ca m-am ferit de produsele astea. Din pacate trebuie sa treaca altii prin experiente proaste..

    Ai un blog award de la mine :*:*
    http://ginutzacristiana.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim03:58

    Eu am avut crema nuantatoare din gama esential, si pot sa iti spun ca m'am folosit de ea toata vara, in loc de fond de ten.Si creionul tratament, la mine chiar are efecte pozitive.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim11:22

    Doamne iarta-ma, creionul ala corector nu se foloseste sub ochi! Se foloseste punctual, pentru mici defecte (cosuri, roseata locala,etc). De asta e sub forma de creion!

    RăspundețiȘtergere