luni, 28 noiembrie 2011

My new skin care routine

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat nimic despre ritualul meu de ingrijire al tenului.S-au schimbat cateva lucruri de atunci,in primul rand au inceput sa imi apara cosuri cand eu nu am avut astfel de probleme,nu mai am tenul uleios acum e mai mult sensibil.De cand am fost la mare vara asta tenul meu a avut de suferit.
Inca sunt fidela mastilor de la planet spa pe care le ador ♥.De obicei folosesc o masca in fiecare seara,dupa o zi incarcata trebuie sa avem si cateva momente de relaxare.
Apoi Folosesc Detergentul de fata de la Eucerin pentru a ma demachia dar si inainte de machiaj.Iar gelul exfoliant il folosesc o data la 2 zile si imi place la nebunie,nu-mi raneste fata ca altele si o lasa foarte fina.Prima data am auzit de aceste produse de la o doamna doctor dermatolog si de atunci le folosesc mereu.



Cine nu a auzit de celebra crema Doina?Mama mi-a recomandat-o,stiu suna ciudat dar mama o foloseste de mai bine de 10 ani si tenul ei arata impecabil.Nu imi place sa ma demachiez cu ea in rest e foarte buna,mai ales sezonul rece.
Iar la final inca un sfat de la doamna doctor,mi-a spus sa folosesc aceasta crema in fiecare seara si am scapat in mare de cosuri.Bine inca mai am putine dar ma ajuta sa am un ten fara imperfectiuni.Tuturor celor care au cateva cosuri le-o recomand,face minuni.

♥ Voi ce preferati?

5 comentarii:

  1. Ma bucur cand vad fete care au grija asa de mult de tenul lor

    RăspundețiȘtergere
  2. Skinorenul mi l-a recomandat doaman doctor pentru petele lasate de cosuri. Iar pentru cosuri foloseam Zinerit. :) e bine ca ai luat initiativa si iti ingrijesti tenul cum trebuie.:*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Gya:Trebuie sa avem grija de tenul nostru ca este cartea noastra de vizita:*

    RăspundețiȘtergere
  4. @ginutza_cristiana:eu pentru cosuri,zinerit mi se pare ca imi face mai multe cosuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate si eu am destule probleme cu tenul meu. Am cateva reviewuri legate de produsele de ingrijire a tenului. Te invit pe blogul meu :) http://geonika8.blogspot.com/
    Pup :*

    RăspundețiȘtergere