sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Vrei parul mai lung?


Toate ne dorim sa avem un par lung si frumos fara a apela la extensii.Putem avea un par mai lung daca ii oferim ajutor sa creasca cu cateva remedii naturale.
Tunde-ti varfurile periodic:Scapa de varfurile despicate macar o data la doua luni !
Evita sa folosesti placa,ondulatorul,etc:Acum sunt in trend coafurile messy si wavy.Nu trebuie sa iti arzi parul ca sa arati bine !!!
Ulei de seminte de struguri:Este un alt remediu natural pentru a face parul sa creasca mai repede. Trebuie să frecaţi uleiul din seminte de struguri cald în scalpul, chiar înainte de culcare 2 sau 3 ori pe săptămână.
Cartoful:Mai bine zis de apă, care este plecat după fierbere de cartofi este un alt remediu natural care ar ajuta să vă sporului natural procesul de creştere a părului. Lasati apa sa se raceasca apoi clatiti-va parul si dupa spalati-l ca deobicei.
Masca de par cu ou:Se amestecă un ou cu 50 g de ulei de măsline şi se aplică amestecul derivate pentru a vă părul. Încheia cu un prosop şi se lasă pentru o oră.
Ceaiul verde:Puteti sa il beti sau de al folosi ca o componentă a dvs. şampon, loţiune sau orice alt produs de ingrijire a parului pentru a oferi protecţie mai puternic pentru foliculii.



Un comentariu: