luni, 23 mai 2011

Request ♡ Pensule necesare pentru un make-up reusit

Hello again ;)) am primit saptamana trecuta un request de la o fata care imi citeste blogul care suna cam asa "poti sa faci un review despre ce pensule trebuie sa avem pentru inceput teroooog;;)" si i-am promis ca ii voi raspunde. 
♡ Acesta sunt cateva din pensulele pe care le folosesc zilnic:


Sa o luam cu inceputul:
♡ Prima data avem nevoie de o pensula cu care sa aplicam fondul de ten,eu o folosesc pe cea de la Elf (1) e foarte moale si aplica foarte bine fondul de ten fara sa lase dungi.O alta varianta poate fi si pensula plata de la elf (6) care mai lasa cateva dungi dar poti remedia prodlema cu un buretel pentru aplicarea fondului de ten.
♡ Dupa ce am aplicat fondul de ten avem nevoie de o pensula pentru aplicarea pudrei,eu folosesc pensula kabuki de la Elf (1) dar o alta varianta poate fi si pensula de la Oriflame (4) depinde de preferintele fiecaruia.
♡ Apoi pentru conturing folosesc pensula mixta pentru fata (7)care este ideala pentru conturarea fetei deoarece este unghiulara.
 Pentru blush folosesc pensula de la oriflame (3) e foarte buna,poti aplica foarte precis fardul de obraz.
♡  Trecem la hightlight,eu folosesc pensula de la avon (5),nu e prea mare fiind ideala pentru aplicarea fardului iluminator.
♡ Pentru ochi folosesc pensula pentru conturarea ochiului de la elf (9) dar alte variante pot fi si pensula de la oriflame(11) sau pensula de bleeding  de la avon (10).
♡ Pentru conturarea ochiului folosesc pensula de la oriflame (8) pentru a creea linii preicise.


♡  Scuzati faptul ca nu am curatat pensulele inainte de a vi le arata dar le folosesc zilnic mereu le muldaresc foarte repede dupa curatare  ! Sper sa va ajute acest articol. Pupici :*:*:*





3 comentarii:

  1. Ms:X:X:X
    ma ajutat mult articolul asta,
    esti o scumpica

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim08:43

    Buna!Concursul acela nu mai e in desfasurare pentru ca acum am unit premiie.Le vei vedea pe blog la "Leya's Birthday Giveaway"in sidebar:)Pupici:-*

    RăspundețiȘtergere
  3. O pensula Kabuki as vrea sa imi iau si eu pentru ca distribuie pudra rapid pe ten.

    RăspundețiȘtergere